مقام آمریکایی: با اجرایی شدن دستور ترامپ، 60 هزار روادید باطل شد

سخنگوی امور کنسولی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد بر اساس فرمان ضدمهاجرتی دولت جدیداین کشور، حدود 60 هزار روادید لغو شده است.

مقام آمریکایی: با اجرایی شدن دستور ترامپ، 60 هزار روادید باطل شدبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی العربیه، فرمان اجرایی رئیس جمهور آمریکا برای محدود کردن ورود مهاجران به این کشور، باعث لغو حدود 60 هزار روادیدی شد که برای سفر به آمریکا صادر شده بود. 

 

ویلیام کوکز، سخنگوی امور کنسولی وزارت امور خارجه آمریکا، اعلام کرد حدود 60 هزار روادید به صورت موقت، بر اساس فرمان اجرایی دونالد ترامپ برای محدودیت سفر اتباع هفت کشور مسلمان به آمریکا لغو شد. 

 

وی افزود: کمتر از 60 هزار نفر تحت تاثیر فرمان اجرایی ترامپ قرار گرفتند. 

 

پیش از این یک دادستان دولتی در آمریکا در جلسه دادگاه فدرال، شمار روادیدهای لغو شده پس از صدور فرمان اجرایی دونالد ترامپ را بیش از 100 هزار عدد اعلام کرده بود.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تظاهرات علیه سیاست‌های ضدمهاجرتی ترامپ در استرالیا، اندونزی و فیلیپین

هزاران نفر در استرالیا، اندونزی و فیلیپین علیه دستور اجرایی رئیس‌جمهور جدید آمریکا در خصوص ممانعت از ورود اتباع 7 کشور اسلامی به این کشور، تظاهرات کردند.

تظاهرات علیه سیاست‌های ضدمهاجرتی ترامپ در استرالیا، اندونزی و فیلیپینبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آسوشیتدپرس، معترضان فیلیپینی و اندونزیایی علیه سیاست مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مقابل سفارت این کشور در پایتخت کشورهایشان تظاهرات کردند. 

 

ده ها دانشجو و فعال از چند گروه مدافع حقوق بشر از دولت اندونزی و جامعه بین‌المللی خواستند به متوقف کردن دستور ترامپ، که سفر شهروندان هفت کشور مسلمان را به آمریکا به طور موقت ممنوع کرده است، کمک کنند. 

 

آنها پارچه‌نوشته‌هایی را با محتوای «من از ترامپ خشمگین هستم» و «نه ممنوعیت و نه دیوار»، طی اعتراض مسالمت آمیز روز شنبه در دست داشتند.

 

آنها پارچه‌نوشته‌هایی را با محتوای «من از ترامپ خشمگین هستم» و «نه ممنوعیت و نه دیوار»، طی اعتراض مسالمت آمیز روز شنبه در دست داشتند.

 

ورونیکا کومان، فعال حقوق بشر، که این اعتراض را سازماندهی کرده بود، گفت سیاست مبتنی بر «بیگانه هراسی» ترامپ به طور قابل توجهی بر افرادی که از کشورهای جنگ زده می گریزند، اثر خواهد گذاشت.

 

تظاهراتی مشابه نیز مقابل سفارت آمریکا در مانیل، پایتخت فیلیپین، برگزار شد.

 

هزاران نفر از مردم استرالیا نیز روز شنبه با تظاهرات در شهرهای مختلف این کشور، ضمن محکوم کردن دستور رئیس جمهور آمریکا مبنی بر جلوگیری از ورود اتباع هفت کشور عمدتا اسلامی به این کشور، پایان سیاست دولت استرالیا را در نگهداری پناهجویان و  آوارگان در اردوگاه هایی خارج از خاک استرالیا خواستار شدند. 

 

حدود هزار تظاهرکننده در سیدنی دستور ترامپ را در زمینه توقف ورود مهاجران و اتباع هفت کشور عمدتا اسلامی محکوم کردند و از دولت استرالیا نیز خواستند مراکز بازداشت مهاجران و آوارگان را در دو جزیره نائورو و پاپوا گینه نو تعطیل کند. 

 

تظاهرات مشابهی نیز در شهرهای کانبرا، نیوکاسل و هوبارت برگزار شد. روز جمعه نیز صدها نفر در تظاهراتی ضد ترامپ در ملبورن شرکت کردند. 

 

تظاهرکنندگان در شهر سیدنی پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود «شکنجه پناهجویان باعث ننگ استرالیا است.»

 

روابط میان استرالیا و آمریکا روز پنجشنبه و بعد از ان به تیرگی گرائید که گزارش شد ترامپ و مالکوم ترنبول، نخست وزیر استرالیا، گفتگوی تلفنی پرتنشی داشته اند. ترامپ در این تماس تلفنی از توافق دولت قبلی آمریکا با استرالیا برای پذیرش صدها مهاجر و پناهجو انتقاد و آن را توافقی احمقانه خوانده بود. 

 

 


ادامه مطلب
نظرات 0

فرمان اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا به خطوط هوایی برای سوار کردن مسافران 7 کشور مسلمان

اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا به شرکت های هواپیمایی اجازه داد مسافران دارای روادید که تحت تأثیر طرح ضد مهاجرتی ترامپ هستند را سوار هواپیماهای خود کنند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، پس از آنکه یک قاضی فدرال در شهر سیاتل در ایالت واشنگتن روز جمعه دستور اجرایی دونالد ترامپ مبنی بر منع صدور روادید برای اتباع هفت کشور اسلامی را به طور موقت در سراسر این کشور متوقف کرد، "اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا" به خطوط هوایی این کشور اطلاع داد که از این لحظه می توانند دوباره مسافران دارای روادید را سوار هواپیماهای خود کنند.

 

این سازمان آمریکایی اعلام کرد: "همه خطوط هوایی باید همانند قبل به فعالیت خود ادامه دهند و حتی اجازه دارند پناهجویان و اتباع این 7 کشور مسلمان را جابجا کنند. افرادی که اهل این 7 کشور هستند و روادید در اختیار دارند می توانند با پروازهای آمریکا وارد خاک این کشور شوند."

 

"جیمز روبارت"، یک قاضی فدرال در شهر سیاتل آمریکا روز جمعه دستور اجرایی دونالد ترامپ را در خصوص مهاجران متوقف کرد. جیمز روبارت که قاضی منصوب دوران جورج بوش است، اعلام کرد محدودیت های مسافرتی باید فورا برداشته شوند. انتظار می رود وی حکم مکتوب و کامل خود را تا روز یکشنبه صادر کند.

 

"دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه با امضای دستوری، ورود پناهجویان به آمریکا را برای 120 روز معلق و برای 90 روز بازدید شهروندان 7 کشور مسلمان از جمله عراق، ایران، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن را به این کشور ممنوع کرد.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

رویترز: آمریکا نمی‌تواند ایران را برای بار دوم به پای میز مذاکره بکشاند

رویترز در گزارشی به بررسی رویکرد دولت ترامپ در قبال توافق هسته ای ایران پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری رویترز در مطلبی نوشت: دولت جدید آمریکا به جای پاره کردن توافق هسته ای ایران و کشورهای 1+5، در پی اجرای کامل آن و مذاکره مجدد درخصوص برخی مسائل مهم این توافق است؛ اما به نظر می رسد جلب رضایت ایران و 5 کشور دیگر برای مذاکرات مجدد و تجدید نظر درخصوص توافق هسته ای امر چندان آسانی نباشد.

 

در چارچوب توافق هسته ای ایران و کشورهای 1+5، تهران با برچیدن برنامه هسته ای خود در قبال لغو کامل تحریم های بین المللی موافقت کرد و بسیاری از کارشناسان معتقدند ایران تاکنون به اجرای کامل توافق هسته ای پایبند و متعهد بوده است.

 

دولت ترامپ هفته گذشته با اخطار به ایران درخصوص آزمایش موشک های بالستیک و سپس اعمال تحریم های جدید علیه این کشور نشان داد مواضع شدیدتر و البته مبهم تری در قبال ایران اتخاذ کرده است.

 

از جمله گزینه هایی که دولت ترامپ درخصوص ایران در نظر گرفته است شامل نظارت شدیدتر آژانس بین المللی انرژی اتمی بر پایبندی تهران به برجام با اقداماتی نظیر کسب مجوز بازرسی از سایت های نظامی ایران است.

 

همچنین آمریکا درصدد است آنچه را که نقاط "تاریک" توافق هسته ای ایران می داند، اصلاح کند؛ از جمله پایان برخی محدودیت های اعمال شده علیه برنامه هسته ای تهران پس از 10 سال از اجرای توافق.

 

یک منبع آگاه در این خصوص گفت: «با این حال، به نظر می رسد راضی کردن متحدان اروپایی برای مذاکرات مجدد درخصوص توافق هسته ای ایران کار دشواری باشد؛ چه رسد به اینکه ایران را مجددا پای میز مذاکره بنشانیم.»

 

مقامات ایرانی برگزاری هرگونه مذاکرات مجدد را به شدت رد کرده اند. همچنین مواضع خصمانه ترامپ در قبال ایران وجود هرگونه تمایل به مذاکره با غرب را در این کشور از بین برده است.

 

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

کاهش هزینه‌های امنیتی ژاپن برای خرید جنگنده‌های آمریکایی

ژاپن هزینه‌های امنیتی این کشور را به نفع خرید جنگنده‌های اف-35 آمریکا حدود 100 میلیون دلار کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به  نقل از رویترز؛ دولت ژاپن تصمیم گرفت برای خرید جنگنده‌های آمریکایی اف-35، در بودجه جدید امنیتی این کشور حدود 100 میلیون دلار کاهش هزینه را بگنجاند.

 

مقامات این کشور ماه دسامبر تصمیم گرفتند جنگنده اف-35 را به عنوان جنگنده نسل آینده ژاپن خریداری کنند. در ابتدا قیمت هر یک از این جنگنده‌ها حدود 123 میلیون دلار تخمین زده شده بود؛ اما پس از آنکه آمریکا تصمیم گرفت به دلیل کاهش بودجه دفاعی فروش این جنگنده‌ها را به تعویق اندازد، قیمت‌ها افزایش یافت.

 

جنگنده‌های اف-35 ساخت شرکت "لاکهید مارتین" آمریکا است و جایگزین ناوگان چهل ساله اف-4 ژاپن خواهند شد. هزینه خرید هر یک جنگنده‌های جدید حدود 138 میلیون دلار تعیین شده است.

 

لاکهید و پنتاگون هنوز اظهارنظری درمورد کاهش احتمالی هزینه جنگنده‌های اف-35 ارائه نداده‌اند تا ژاپن بتواند تعداد بیشتری از این جنگنده‌ها را خریداری کند. اما سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد مذاکرات با مقامات ژاپنی در این باره ادامه دارد.

 

"جیمز ماتیس"، وزیر دفاع آمریکا، در اولین فرمان خود، دستور تحقیق در مورد جنگنده فوق پیشرفته و پنهان‌کار اف- 35 را صادر کرد. این تحقیقات پیرامون هزینه ساخت هواپیمای مذکور است.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 14 بهمن 1395  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

خوشحالی عقاب آسیا از پیوستن پسرش به تیم پرتغالی

احمدرضا عابدزاده با انتشار پستی درصفحه اینستاگرامش نسبت به پیوستن پسرش به تیم پرتغالی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار حوزه ورزشکاران گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ احمدرضا عابدزاده دروازه بان اسبق تیم ملی فوتبال ایران معروف به عقاب آسیا از پیوستن فرزندش به تیم ماریتیمو پرتغال ابراز خرسندی کرد و با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش حس  خوشحالی خودرا نسبت به این موضوع بیان کرد.

عابدزاده نوشت:
"يه روزى اينكه بهت بگن تو بهترينى و ببينى مردم دوست دارن و هميشه لطف و دعاشون توى همه اين سالها پشت سرت هست انقدر خوشحالت مى كنه كه فكر مى كنى از اين بيشتر ديگه امكان نداره. اما سالها گذشت تا اين لحظه بهم ثابت شد كه مى شه حتى خوشحالتر بود.

وقتى پسرت كه انگار همين ديروز بود كه كوچيكترين دست كش دروازبانى هم به دستش بزرگ بود، تصميم مى گيره روى پاى خودش بلند شه تا به آرزوهاش برسه،شروع مى كنه تلاش كردن جايى كه خيليا گفتن نمى تونه خيليا گفتن اشتباه مى كنه و اين راه درست نيست و به مقصد نمى رسه اما اون آنقدر تشنه موفقيت هست، آنقدر بزرگ فكر مى كنه و انقدر از ته دل مى خواد و سخت تلاش مى كنه كه هر كار نشدنى رو هم ممكن مى كنه اون لحظه اى كه مثل الان نتيجه مى گيره و توى يك كشور كه اونجا تا قبل از اين كسى اسمى از اون نشنيده بوده، توى ٦ ماه كارى مى كنه كه بزرگترين تيم ها به دنبالش هستن و بزرگترين سايت هاى خبرى راجع به اون مى نويسن ، و اين دفعه به خاطر "امير عابدزاده" بودن و نه "عابدزاده" بودن. 

تا امروز سكوت كردم تا امروز امير باشه كه با موفقيت خودش تو سطح اول فوتبال دنيا جواب بده به كسايى كه از رسيدن از خواستن از تونستن مى ترسن و ثابت كنه كه مى شه. اين لحظه همون لحظه اى هست كه سرمو بالا مى گيرم و مى گم پسرم بهت افتخار مى كنم و " امروز از هميشه خوشحال ترم"منتظر وايسادن امير در نوك قله ى فوتبال دنيا باشيم."

امیر عابدزاده در رابطه با پیوستن به تیم ماریتیمو پرتغال نیز پستی را منتشر کرد.
 


امیر عابدزاده نوشت:
"مى دونستم بالاخره انجامش مى دم. مهم نيست چقدر دور از دسترس يا غير ممكن باشه چون اشتياق و تشنگى كلمه اىِ كه منو تا اينجا آورد و تو لغطنامه من هيچ معنى براى كلمه "غير ممكن" تعريف نشده. من اينجام چون تصميم گرفتم به صداهاى منفى گوش ندم و صداى درونم رو بشنوم. هيچ كس رو دنبال نكردمو راه هيچ كسى رو نرفتم چون از اول خواستم راه خودم رو بسازم و الان خوشحالم چون انجامش دادم.ولى اين تازه اول راهمه، هنوز خيلى چيزا مونده كه به خودم ثابت كنم. ولى هدفم مشخصه: هيچ وقت از تلاش كردن نايستم و به هر قيمتى تا تهش برم.

من خيلى احساس خوبى دارم از اينكه تو مسيرم آدم هايى رو داشتم كه منو تشويق كردن به من اعتقاد داشتن و كمكم كردن كه بتونم رشد كنم. و تشكر كردن كافى نيست براى تمام حمايت ها و اينكه منو مى فهميدن. من خيلى خوشحالم و احساس غرور مى كنم كه از الان عضو خانواده بزرگ "ماريتيمو" هستم و باعث افتخار هست كه براى اين تيم بزرگ در پرتغال بازى مى كنم."
 


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

8 میلیاردری که ثابت کردند هرگز برای شروع دیر نیست +اینفوگرافی

وقتی همه چیز بر خلاف میل شماست به یاد داشته باشید هواپیما بر خلاف جهت باد از زمین بلند می شود نه همراه با آن.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قطعا تا کنون نام کارآفرینان جوان زیادی را دیده اید که توانسته اند در زمان کوتاهی با یک فکر اقتصادی قوی ثروت زیادی کسب و نام خود را در فهرست افراد میلیاردر ثبت کنند. اما اینفوگرافی زیر به سراغ نسلی قدیمی تر رفته، میلیاردرهایی با سن وسال بالا که برای رسیدن به موقعیت فعلی راهی پر فراز و نشیب را طی و هرگز ناامید نشدند. 

 

 

این 8 میلیاردر چه کردند؟

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 14 بهمن 1395  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

حمایت الهام حمیدی از بیکاران حادثه پلاسکو + عکس

الهام حمیدی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش حمایت خود را از حادثه دیدگان حادثه پلاسکو اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو خسارت های فراوان مالی و جانی را داشت. در پی این اتفاق  چند تن از آتش نشان  به مقام شهادت نائل آمدند و برخی ازافراد عادی نیز در این حادثه جان باختند.

این حادثه ضرر های مالی فراوانی را برای کسبه این مجتمع بزرگ تجاری در پی داشت به گونه ای که منجر به بیکاری آن ها شد. در همین راستا "الهام حمیدی " بازیگر سینما و تلویزیون با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش از مردم درخواست کرد تا با پیوستن به کمپین حمایت از کارگران بیکار شده و همچنین خرید کالای ایرانی باعث دلگرمی آن ها شوند.

الهام حمیدی نوشت:

 "هر روز میریم جلو ابعاد گسترده تری از این حادثه کشف و نمایان میشه ، در اخبار و به نقل از مدیر عامل تامین اجتماعی شنیدم حدود 1500 میلیارد تومان سرمایه شامل جنس و لباس و کارگاه در این اتفاق از بین رفته و 3500 نفر مستقیم و غیر مستقیم بیکار شده اند و طرح جالبی داشت مبنی بر حمایت کارگران بیکار شده و تولیدی های متضرر شده ، پس از همه می خوام به کمپین حمایت و خرید از تولیدات و البسه ملی و داخلی بپیوندند و به جهت رونق این صنف و کار افرینی این عزیزان که شب عید بیکار و متضرر شده اند باعث دلگرمی تولید ملی و حامی این طرح ملی بشوند."

 


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 14 بهمن 1395  | 1:35 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

روش جدید و عجیب سارقان آمریکایی برای سرقت خودرو + تصاویر

پلیس آمریکا به رانندگان توصیه کرد که در هنگام رانندگی از قفل بودن تمام درب های خودرو مطمئن شوند.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هیچ راننده ای دوست ندارد در حین رانندگی ناگهان با کسی مواجه شود که در وسط جاده نشسته است. حال سارقان خودرو در آمریکا با استفاده از یک حقه عجیب و مشابه دست به سرقت خودروها می زنند. آنها با پوشانده لباس بچه به عروسک های پلاستیکی و قرار دادن آنها در وسط چهار راه ها با جلب توجه رانندگان اقدام به سرقت خودروها می کنند.

در آخرین مورد، یک زن 33 ساله اهل کارولینای شمالی در راه بازگشت به منزلش در ساعت 1.30am چیزی نمانده بود که قربانی این نقشه شوم شود. وی به علت قفل بودن تمام درب های خودرو توانست از دست سارقان بگریزد. 

 

روش عجیب سارقان برای سرقت خودرو در آمریکا + تصاویر

 

سرگرد "جیسون وانک" ضمن توصیه به رانندگان که در هنگام رانندگی حتما درب های خودرو را قفل کنند گفت:" در حادثه مشابه ای که در نیویورک رخ داد زمانی که در محل حاضر شدیم زن سالخورده ای را دیدیم که به علت ترس شدید روی صندلی ماشینش کاملا میخکوب شده بود. ما برای نجات جان وی مجبور به شکستن شیشه خودرو شدیم. این زن که به سختی قادر به صحبت بود کاملا گیج به نظر می رسید. وی با دیدن یک عروسک پلاستیکی در وسط جاده که لباس بچه به تن داشت ماشینش را متوقف کرده بود. تمام درب های خودرو در لحظه حادثه قفل بودند."

گفتنی است؛ پلیس آمریکا با بدست آوردن سرنخ هایی در پی دستگیری این سارقان حرفه ای است.

 

روش عجیب سارقان برای سرقت خودرو در آمریکا + تصاویر


انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : پنج شنبه 14 بهمن 1395  | 1:34 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

چگونه با یک دست در نقشه زوم کنیم؟

اگر شما از نرم افزار Google Maps استفاده می کنید می توانید با استفاده از این ترفند به وسیله یک دست در نقشه زوم و زوم بک کنید.

چگونه با یک دست در نقشه زوم کنیم؟

به گزارش خبرنگار دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حتما می دانید که برای زوم کردن در صفحه گوشی های هوشمند لازم است که دو انگشت را بر روی صفحه بگذاریم و با دور یا نزدیک کردن دست ها به یکدیگر عمل زوم یا زوم بک انجام میشود. این کار نیازمند هر دو دست شما است.

اگر شما نیز از نرم افزار Google Maps استفاده می کنید می توانید با استفاده از این ترفند به وسیله یک دست در نقشه زوم کنید. بارها برایتان پیش آمده است که با یک دست در حال رانندگی یا خوردن تنقلات باشید و نتوانید از دو دست خود استفاده کنید. 

برای اینکه به وسیله یک دست بتوانید در نقشه زوم کنید، کافی است که بر روی صفحه به طور پیاپی دوبار ضربه بزنید و هنگام زدن ضربه دوم دست خود را نگهدارید. حال با حرکت دست به سمت پایین، عمل زوم و با حرکت دست به سمت بالا عمل زوم بک انجام خواهد شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 74 :: 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >